Fijne DJ sets – Beste techno, deep-house & lounge mixjes van 2023

Op deze pagina bespreken wij een aantal DJ-mixjes die wij erg fijn vinden. Een mix wordt ook wel een set genoemd. Allereerst, de meeste van die artiesten kun je niet via ons boeken. We zetten ze echter toch graag op een rijtje, omdat er zoveel kwalitatieve mixen zijn op dit moment.

De mixjes zijn zo up-to-date mogelijk en eind juli 2018 voor het laatste bijgewerkt, maar de meeste zijn in 2023 ook nog erg fijn om naar te luisteren! Losse kleding aan en gaan.

Deep House Sets

1. Jeremy Olander – Anjunadeep Mix

De Zweeds-Amerikaanse DJ draait in deze set stevig maar toch diepe house en lichte techno. Wij vinden het een aanrader:

2. Like Yellow – Summer on the Road mix

De via Technodjhuren.nl te boeken dj Like Yellow draait hier een zomers mixje. Dromerig, maar toch stevig. Valt zowel onder deep-house als lichte techno. Maar omdat ‘ie zo lekker dromerig begint, houden we hem onder deep-house. Een aanrader voor een dromerig begin (of juist afsluiter) van je feestje!

Of zoek hem op via SoundCloud.

3. Molo – Anjunadeep

Wederom een mixje van Anjunadeep. Een diepe mix in de categorie deep-house met een fijne drive. Stevig en soms zelfs licht tegen techno aan.

4. Oliver Koletzki – Robot Heart – Burning Man 2017

Burning Man is misschien wel één van de bekendste buitenfeestjes ter wereld. Terwijl de woestijn in Nevada, Amerika verandert in één grote stad, worden ook de beste elektronische DJ’s ingevlogen. Op de Burning Man Robot Heart stage speelt Oliver Koletzki deze ‘sahara-kosmische’ set:

Ambient & Lounge House Mixes

Zijn bovenstaande mixjes nog wat te stevig en zoek je iets om wat rustiger je avond mee door te komen? Dan hebben we een aantal setjes verzameld waarmee je heel rustig de avond kunt beginnen of afsluiten.

5. Sandeep Chillout Mix

De Rotterdamse Sandeep draait normaal gesproken ontzettend fijne deep-house met een stevig randje. Zijn nieuwe Summer Chill Out Session is echter totaal anders. Met een combi van lounge tot hip-hop, trip-hop, chill-hop en ambient muziek kun je achterover leunen en genieten van de zonnige zomer.

6. Africa Oriental Lounge Mix

Deze mix is ongelofelijk rustig en waant je in Afrikaanse en Aziatische sferen:

Techno Sets

7. Noir b2b Olivier Weiter – Live set

Gezien de stevige sound klinkt het alsof deze set al wat later dan 1 uur ‘s nachts is opgenomen. Met een wat hogere snelheid (BPM) en stevigere kicks brengt deze set je in een goede techno-flow.

8. Joris Voorn – Awakenings 20 jaar – Vinyl Live Set

Een van onze favoriete artiesten is Joris Voorn. In deze set draait hij voor het eerst in tijden op vinyl-platenspelers. Hoewel de mixfouten overduidelijk te horen zijn kan het publiek het overduidelijk weinig schelen en geniet het zichtbaar van de lol die Joris er zelf in heeft. De trackselectie die hij maakt is fantastisch en de energie die hij in het draaien stopt is te voelen bij het publiek:

9. Maceo Plex – Timewarp Duitsland 2018

Een van de beste artiesten volgens de Resident Advisor top 100 is Maceo Plex. Zo te horen is deze set ook al wat later in de nacht opgenomen. Met de unieke drumsounds van Maceo tilt hij het feestje naar ware hoogte.

10. Anna for Cercle Vinyl Set

Naast dat techno DJ Anna geweldige tracks maakt, kan ze ook super met vinyl spelers overweg. Voor het feestje Cercle draait ze hierbij op Les Pavillons des Etangs:

Bonus: Disco DJ Set

11. Mculo Disco Mix

Wellicht vind je bovenstaande te modern klinken en verlang je terug naar de jaren 80 en 90 disco. Onderstaande mix biedt de oudere disco-sound met oude en nieuwe discomuziek.

Zoals eerder vermeld wordt, proberen wij dit artikel regelmatig te updaten. Bekijk ook ons nieuwere Soundcloud mixes artikel.

Ter afsluiting: Wat vind je van dit overzicht? Heb jij nog goede DJ-sets? Laat gerust een berichtje achter!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste Techno of Lounge sets? Volg Like Yellow op Soundcloud.