Beste Soundcloud Mixes – Techno, Deep-House & meer

Soundcloud is een geweldig platform voor muziekliefhebbers om nieuwe artiesten en nummers te ontdekken. Het is ook een geweldige manier voor gevestigde DJ’s en producers om hun nieuwste werk met de wereld te delen. Mixen zijn een bijzonder populair op Soundcloud, omdat ze luisteraars de kans bieden om de nieuwste set of compilatie van een DJ te horen. Hieronder staan een paar van de beste Soundcloud mixes die we de afgelopen jaren zijn tegengekomen.

Favoriete Deep-House, Progressive House & Melodieuze techno

Selador-sessies – D-Nox

Voor iedereen die van deep house en progressive house houdt, is deze Soundcloud-mix van D-Nox een must om te luisteren. De Duitse DJ heeft een set van een uur samengesteld waar je hart gegarandeerd sneller van gaat kloppen en je voeten in beweging komen. Van begin tot eind zit de mix vol met vrolijke melodieën en stuwende baslijnen. Of je nu op zoek bent naar een soundtrack voor je volgende training of gewoon je zorgen wilt wegdansen, deze mix zal je niet teleurstellen. Dus ga je gang en druk op play!

Andy Groen & Robin Thurston – Systeem Showcase

Op zoek naar nieuwe deuntjes om naar uit te kijken? Bekijk deze Soundcloud-mix van Andy Green – hij zit boordevol deep house en progressieve house-goedheid. Van begin tot eind is de mix een non-stop reis door enkele van de beste nummers in het genre. Of je nu op zoek bent naar ontspanning of je groove op wilt doen, deze mix heeft voor elk wat wils. Dus waar wacht je op? Ga naar Soundcloud en luister!

Like Yellow – Mix van licht door donkere tunnels

Een mooie Soundcloud-mix van Like Yellow is een deep house en progressieve mix die je meeneemt op een reis door geluid. De mix begint met enkele grote kamergeluiden die geleidelijk hypnotiserender en stuwender worden. De tweede helft van de mix zit boordevol energieke tracks die je tot het einde in beweging houden. Of je nu een fan bent van deep house of progressive house, deze mix is zeker de moeite waard om eens te gaan bekijken. Dus ga naar Soundcloud en luister.

Mir Omar – Januari Promo 2021

Als je op zoek bent naar de beste Soundcloud-mixen die er zijn, zit je met Mir Omar niet mis. Hij heeft een geweldige selectie van muziek om uit te kiezen, en zijn mixen zijn altijd top. Of je nu in de stemming bent voor wat relaxte deuntjes of iets meer uptempo, Mir Omar heeft het voor je. Dus als je op zoek bent naar geweldige nieuwe muziek om naar te luisteren, bekijk dan zeker zijn Soundcloud-pagina.

Maya Jane Coles

Maya Jane Coles

Ten slotte is er een mix van de Britse garagepionier Maya Jane Coles, boordevol energie en perfect om te dansen.

Favoriete loungemixen

Open Soul Sessions – Bas Dobbelaer

Sandeep – Zomerse Chill Out-sessie

Of je nu een fan bent van techno, house of garage, deze Soundcloud-mixen zullen je zeker doen kloppen.

Wat is je favoriete Soundcloud-mix? Bekijk ook ons andere artikel over onze favoriete techno (live) sets.